AME Design
acasa despre eveniment fotografii eveniment artisti comunicate parteneri artisti 2008

Baneasa Shopping City - Carrefour Feeria: 25 Noiembrie – 7 Decembrie 2010
Carrefour Orhideea: 8 Decembrie – 19 Decembrie
Galeria Comerciala Carrefour Brasov: 28 Decembrie 2010 – 19 Ianuarie 2011
Carrefour Constanta (Centrul Comercial TOM): 22 Ianuarie – 7 Februarie 2011
Da culoare vietii tale!

Cu un SMS la 874, SALVEZI VEDEREA! Numarul este activ pentru Asociatia Nevazatorilor!
Best Foto Fest, expozitia artistilor fotografi, sustinuta de vedetele din Romania!

CARREFOUR ROMANIA si DURACELL dau startul celei de-a treia editii a evenimentului Best Foto Fest, organizat de catre Split Communication in sprijinul Asociatiei Nevazatorilor din Romania.

Incepand cu data de 25 Noiembrie 2010, clientii centrelor comerciale Carrefour pot admira imaginile celor mai cunoscuti fotografi romani. In contrapartida unei donatii de 1 RON,  clientii pot primi o fotografie cu vedeta preferata.

In 2010, Best Foto Fest reuneste fotografi de exceptie, precum Narcis Virgiliu, Alin Popescu, Ciprian Strugariu, Alexandru Matusciac, Serban Mestecaneanu, Sebastian Enache, Bogdan Panait, Harris Wallmen. In plus, la initiativa fotografului Andrei Pungovschi, Best Foto Fest gazduieste proiectul “O zi din viata unui nevazator”, cu imagini apartinand fotografilor:  Narcis Virgiliu, Andrei Pungovschi, Alexandra Bordeianu, Vadim Ghirda, Bogdan Baraghin si Daniel Mihaileanu.

Maia Morgenstern, Gabi Szabo, Andra Maruta, Cristina Rus, Wanda, Mihai Morar, Daniel Buzdugan si trupa Sistem sunt vedetele care sustin anul acesta cauza promovata de Best Foto Fest:strangerea de fonduri pentru Asociatia Nevazatorilor si operarea tinerilor cu sanse de recuperare lipsiti de posibilitati financiare.

Modalitatile de donare sunt, ca si in trecut, prin SMS in valoare de 2 Euro (nu se percepe TVA) la numarul 874, pus la dispozitie de catre Orange, Vodafone si Cosmote sau prin donarea in urnele special amenajate in centrele comerciale.

Perioada evenimentului:

  • 25 Noiembrie – 7 Decembrie, fotografiile artistilor romani vor putea fi admirate in Baneasa Shopping City- Carrefour Feeria. 
  • 8 Decembrie – 19 Decembrie – Carrefour Orhideea
  • 28 Decembrie – 19 Ianuarie – Galeria Comerciala Carrefour Brasov
  • 22 Ianuarie – 7 Februarie 2011 – Carrefour Constanta din incinta Centrului Comercial TOM

Fondurile stranse din campania de SMS-uri si donatiile reunite din centrele comerciale vor fi folosite pentru a opera tineri cu deficiente grave de vedere, dar cu sanse de recuperare in urma interventiilor chirurgicale.

Nevazatorii vor avea posibilitatea de a accesa fondurile stranse de evenimentul BEST FOTO FEST prin Asociatia Nevazatorilor din Romania. Pentru a putea beneficia de o operatie gratuita (toate costurile suportate de Asociatie din fondurile stranse de evenimentul BEST FOTO FEST) trebuiesc indeplinite si cateva conditii: aplicantii la fonduri sa fie membri ai Asociatiei, sa sufere de deficiente de vedere operabile si sa prezinte la sediul Asociatiei urmatoarele:

  • Aviz de la 3 medici care sa le certifice boala / afectiunea;
  • O estimare a sanselor de reusita a operatiei;
  • Cerere inregistrata la ANVR de acces la fonduri;
  • Dovada ca provin dintr-o familie defavorizata si cu posibilitati financiare reduse;

Best Foto Fest – un eveniment cu finalitate in 2009: in urma editiei din 2009, la numarul 874 pus la dispozitie de catre companiile Orange, Vodafone si Cosmote si prin intermediul donatiilor stranse de la clientii aflati la cumparaturi in cele 3 centre comerciale Carrefour (Baneasa, Orhideea, Brasov) s-au incasat 21500 Euro:

  • 6 tineri care si-au recuperat vederea in 2009 - 2010
  • 7 persoane care se vor opera pana la finele anului 2010

Evenimentul Best Foto Fest este organizat de catre Alexandru Florea, sub egida SPLIT COMMUNICATION.

ain_info
Rack.ro